Για να μη βυθιστούν στον πάτο του κέικ οι σταφίδες, τις βάζουμε να μουλιάσουν σε λίγο χυμό πορτοκαλιού ή κονιάκ ή όποιο άλλο ποτό μάς αρέσει, ώστε να φουσκώσουν και στη συνέχεια τις αλευρώνουμε προτού τις βάλουμε στο μείγμα του κέικ. Θα σταθούν...
Πριν τα κέικ μαρμπρέ, τα ντέβιλ'ς και τις άλλες υπερπαραγωγές, ιδού τι σκάρωναν οι Ελληνίδες νοικοκυρές.
Σοκοφρέτα και Break σε ένα γλύκισμα! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
Ξεκίνησαν τα λάχανα και άρα και οι ωραίες, πικάντικες σαλάτες που τα εμπεριέχουν. Ιδού μια σπέσιαλ εκδοχή.
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.