Μοντέρνος χώρος, αλλά μενού α λα παλαιά.
Ένα νέο wine bar προσφέρει κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Δύο καινούργια στέκια στο κέντρο της Αθήνας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των οινόφιλων.
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.