Μέσα σε μισή ώρα έχετε ετοιμάσει το πιο νόστιμο ψητό ψάρι.
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
Με τα λόγια του σεφ: «Απλό πιάτο, μεσογειακό. Η νοστιμιά του οφείλεται στο συνδυασμό των υλικών της σάλτσας.»
Εξαιρετικό φαγητό σε συνδυασμό με ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. Τι θα μπορούσατε να ζητήσετε παραπάνω για ένα δείπνο;
Ο σολομός και η σαλάτα που τον συνοδεύει βρίσκουν το οινικό ταίρι τους σε ένα βορειοελλαδίτικο Ασύρτικο.
Η συνταγή αυτή γίνεται με σφυρίδα, πέρκα και γλώσσα και οι τρεις επιλογές έχουν το ίδιο πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.