Μια μπαβαρουάζ διαφορετική από τις άλλες, η οποία δεν περιέχει αυγά.
Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ξερά φρούτα στο φαγητό, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε να μαλακώσουν μεν και να «ανταλλάξουν ιδέες» με τα υπόλοιπα υλικά του φαγητού, αλλά να μη λιώσουν και χαλάσουν την όψη του. Για αυτό το λόγο δεν τα...
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο κοκκινοπίπερο και σερβίρουμε...
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Πριν βάλετε το γάλα στο κατσαρολάκι, αλείψτε περιμετρικά το χείλος του σκεύους με λίγο βούτυρο. Έτσι δημιουργείται ένα προστατευτικό «δαχτυλίδι» που θα σταματήσει το γάλα που θα φουσκώσει από το να ξεχυθεί. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι...