
Ένα κουνέλι απαράμιλλης νοστιμιάς για την ονομαστική γιορτή του Νίκου και της Νίκης. Όσοι έχετε διάθεση αξίζει να ετοιμάσετε και τον πουρέ κυδώνι.
Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.
Με επίκεντρο την αφρόκρεμα των ερυθρών κρασιών της Ελλάδας και διεθνής οινικές παρεμβολές μεγατόνων, αυτή η γευσιγνωσία θέτει τον πήχη ψηλά.