Τηγανίζουμε πατάτες κυδωνάτες και διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ντιπ για να τις συνοδεύσουμε.
Γρήγορο και πεντανόστιμο και αρωματικό και... Εν ολίγοις τέλειο!
Αν σας περίσσεψε σάλτσα ζυμαρικών από βαζάκι (π.χ. πέστο) ή χειροποίητη και δεν θέλετε να ξαναφτιάξετε μακαρονάδα κάντε το εξής: αλείψτε τη σάλτσα σε κοτόπουλο, παϊδάκια ή άλλα κρεατικά και ψήστε τα στο γκρίλ. Στο πλάι ρύζι ή βραστές πατάτες, μια...
Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...
Γενναιόδωρες μερίδες, καλό σέρβις και κοκτέιλ κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας σε ένα μπαρ-εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Αν έχει γίνει το κοκκινιστό ή το λεμονάτο αλλά η σάλτσα δεν έχει δέσει, κάνουμε το εξής απλό για να αποφύγουμε να τη δέσουμε με κορν φλάουρ, που «θαμπώνει» τη γεύση του φαγητού και του προσθέτει άσκοπες θερμίδες: σουρώνουμε το κρέας και...