Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα.
Ένα διαφορετικό χορτομαγείρεμα απολαυστικό και αποτοξινωτικό.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Ένας Ελληνογάλλος μαρμελαδοποιός με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου μάς παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση, μια κολεξιόν από ολόφρεσκες κονφιτούρες.
Καθημερινά, στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Mαρινόπουλος και Carrefour Express βρίσκουμε ολόφρεσκα ελληνικά σέσκουλα από τα Μέγαρα και το Μαραθώνα και τα μαγειρεύουμε με αυγά, με χοιρινό αλλά και με ζυμαρικά.