
Καλοδουλεμένη, ευφάνταστη και συνάμα απλή, μεσογειακή κουζίνα στο στέκι του Αλέξανδρου Καρδάση στον Κεραμεικό.
Για φαγητό πριν ή μετά το θέατρο, σε μια από τις πιο ζωντανές στοές της Αθήνας.
Στην εκατόχρονη λειτουργία της έχει εκπαιδεύσει γενιές καταρτισμένων επίλεκτων αγροτών και αποτελεί κόσμημα και πόλο έλξης για τη Θεσσαλονίκη.
Μία εταιρεία που εδώ και δύο γενιές και από το 1980 κρατά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, δεν είναι μικρό πράγμα για τα δεδομένα του τόπου μας.
Τηγάνια που παίρνουν φωτιά και πιάτα που μπλέκουν έντεχνα την ελληνική και τη γιαπωνέζικη κουζίνα.