
Με επίκεντρο την αφρόκρεμα των ερυθρών κρασιών της Ελλάδας και διεθνής οινικές παρεμβολές μεγατόνων, αυτή η γευσιγνωσία θέτει τον πήχη ψηλά.
Η ιδανική πρόταση δώρου σε όσους γιορτάζουν αλλά και η άριστη επιλογή για τα γιορταστικά τραπέζια.
Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα από την μεγάλη γιορτή των παραγωγών του Γαστρονόμου Κύπρου που έγινε στη Μεγαλόνησο στις 11 Νοεμβρίου.
Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.
Στην πρώτη απονομή Βραβείων Ποιότητας του κυπριακού «Γαστρονόμου» τιμήθηκαν παραγωγοί και μεταποιητές που με την έντιμη δουλειά τους τιμούν τη χώρα τους.
Τα οινοποιεία παράγουν κρασιά από συγκεκριμένα κτήματα, οπότε δεν είναι εύκολη η αύξηση της παραγωγής.
Ισορροπημένη διατροφή και φρέσκιες, γευστικές προτάσεις για το καθημερινό μενού… της ελληνικής οικογένειας…