
Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ο Γιώργος Τσιμπίδης έγινε ο άνθρωπος που συνέβαλε στην αναβίωση του φημισμένου οίνου Μαλβαζία.
Είναι η κοπανιστή wine killer? Σίγουρα. Μάλλον. Μπορεί και όχι.
Μπορούμε να φτιάξουμε τη μισή ποσότητα, αν σερβίρουμε και άλλους μεζέδες, ή την κανονική δόση, αν δεν έχουμε προγραμματίσει να φτιάξουμε και άλλα εδέσματα.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Γεύσεις του τόπου μας» στα Ιωάννινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, με χορηγό την ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.
Οι τραγανές μπρουσκέτες συνδυάζονται τέλεια με ένα ζεστό πιάτο αλλά οι συγκεκριμένες μόνες τους με το σαλατικό τους, συνθέτουν ένα καλό μεσημεριανό, έτοιμο σε μόλις 15΄!