Η συμμετοχή της Φοίβης Τσικκίνη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η παραδοσιακή ταβέρνα του Γαύρου προσφέρει καλομαγειρεμένο φαγητό, συγγενές με αυτό που οι Ευρυτάνες φτιάχνουν στο σπίτι τους.
Η συμμετοχή της Πηγής Τσάτσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η ονομαστή ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας δικαιολογεί την καλή της φήμη στις τάξεις των καλοφαγάδων.
Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Αν μια συνταγή για σάλτσα ή άλλο μαγειρευτό φαγητό περιέχει ελιές, καλό θα ήταν να τις ζεματίσουμε λίγα λεπτά πριν τις προσθέσουμε στο φαγητό. Έτσι, η γεύση τους «μαλακώνει» και ενώ την καταλαβαίνουμε, δεν σκεπάζει το άρωμα και τη γεύση των...
Η συμμετοχή της Χρυσάνθης Βώκου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».