Κεμπάπ, λαχματζούν και πολλές άλλες επιλογές για μυημένους, σε μια έθνικ γευστική περιπλάνηση που ξεκινά από το Χαλάνδρι.
Στα ποτήρια το κόκκινο κρασί του μαγειρέματος, που θα το κρυώσουμε λίγο στο ψυγείο.
Το σκωτσέζικο εστιατόριο αγαπά τα κρεατικά και την απλότητα στη μαγειρική. Το ίδιο κι εμείς.
Το σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό.
Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ξερά φρούτα στο φαγητό, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε να μαλακώσουν μεν και να «ανταλλάξουν ιδέες» με τα υπόλοιπα υλικά του φαγητού, αλλά να μη λιώσουν και χαλάσουν την όψη του. Για αυτό το λόγο δεν τα...
Έπεσε ελαφρώς περισσότερο πιπέρι στη σάλτσα ντομάτας; Ρίξτε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού ή λίγη ζάχαρη (δοκιμάζοντας πάντα ενδιάμεσα ώστε να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα) και θα δείτε αμέσως διαφορά.
Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.
H κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο.