Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Αν μια συνταγή για σάλτσα ή άλλο μαγειρευτό φαγητό περιέχει ελιές, καλό θα ήταν να τις ζεματίσουμε λίγα λεπτά πριν τις προσθέσουμε στο φαγητό. Έτσι, η γεύση τους «μαλακώνει» και ενώ την καταλαβαίνουμε, δεν σκεπάζει το άρωμα και τη γεύση των...
Η συμμετοχή της Χρυσάνθης Βώκου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, είτε βάζουμε το γιαούρτι λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό και δεν το αφήνουμε να βράσει είτε...
Η καλύτερη πίτσα είναι αυτή που θα φτιάξουμε μόνοι μας...
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.
Αστεράτη γαστρονομία μεταμφιεσμένη σε comfort food στο ομώνυμο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Βουτιές στην πισίνα επιτρέπονται…