
Μοντέρνα κουζίνα με βάση το street food σε έναν αστικό κήπο καταμεσής των Αμπελοκήπων.
Εύκολο, πρωτότυπο και γρήγορο αυτό το επιδόρπιο που θα κλείσει γλυκά, τα φθινοπωρινά μενού σας!
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο κυκλαδίτικο φαγητό.
Tο τέλειο κλείσιμο ενός γεύματος, είναι τα γλυκά αυτά σύκα βρασμένα σε κρασί. Μπορούμε επίσης να τα διατηρήσουμε σε καλά κλεισμένο βάζο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα και να ζεσταίνουμε την ποσότητα που επιθυμούμε.
Το κρασί, όταν καταναλώνεται με μέτρο, προστατεύει την καρδιά και γενικότερα το καρδιαγγειακό σύστημα, αλλά αυτό το όφελος αφορά κυρίως τους ανθρώπους που ασκούνται σωματικά και όχι όσους τη βγάζουν στον καναπέ πίνοντας το κρασάκι τους, σύμφωνα...
Ψαροφαγία περιωπής στο Πέραμα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.
Το μεγαλείο της τοπικής κουζίνας στις κατσαρόλες και τα τηγάνια της Ματίνας.