Μεζεδοκαταστάσεις σε ένα κουτούκι πειραιώτικo, τόσο δα μικρό.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Λαδερά, θαλασσινά, όσπρια και ό,τι άλλο τραβάει η σαρακοστιανή μας όρεξη, για να μη μας λείψει τίποτα! Ξεκινάμε νηστεία;
Μια κηφισιώτικη πρόταση για υψηλή γαστρονοµία µε καλές πρώτες ύλες και φαντασία, χωρίς υπερβολές.
Νηστήσιμη, πρωτότυπη και λαχταριστή η σπαγκετάδα μας. Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πρωτότυπες σκανδιναβικές γεύσεις από έναν Φινλανδό σεφ στον Κεραμεικό.
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι φρέσκα φύλλα μυρωδικών της αρεσκείας μας (μαϊντανό, μάραθο, ρόκα, βασιλικό, δυόσμο κ.λπ.), ρίχνοντας σταδιακά όσο ελαιόλαδο χρειάζεται ώστε να μπορούν να γυρίζουν τα μαχαίρια και να πολτοποιηθούν τα...