Σε όποια συνταγή για λικέρ αναφέρεται οινόπνευμα εννοείται οινόπνευμα ποτοποιίας 90° από απόσταξη γεωργικής προέλευσης (δηλαδή όχι το καθαρό 95° που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, το οποίο είναι και οικονομικά ασύμφορο στην...
Αρωματίζουμε τον σολομό με τζίντζερ και τον γαρνίρουμε με μια γρήγορη σάλτσα μυρωδικών.
Νέα ευρωπαϊκή μελέτη (με ελληνική συμμετοχή) δείχνει ότι το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.
Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.