Η διάσημη συνταγή από την Νότια Γαλλία, μια από τις πιο κλασικές της περιοχής.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.
Πρωτότυποι θαλασσινοί μεζέδες στο κλασικό πλέον στέκι των Τζιτζιφιών.
Μια ψαγμένη ψαροταβέρνα στο Περιστέρι, από τους δημιουργούς του «Base Grill».
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
Μπανάνες, καραμέλα και σοκολάτα στο ίδιο γλυκό για να μην μπορεί να του αντισταθεί κανείς.
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής.