Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 01/07.
Μπισκότα & παγωτό, τέλεια μαζί!
Το success story του δημιουργού της Taf Coffee, που έφερε τη single origin καφεποσία στην Ελλάδα.
Το ταλέντο του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου και η ελληνική κουζίνα με μυκονιάτικες αναφορές που επέλεξε να σερβίρει, βάζουν το Bill and Coo στα "οπωσδήποτε" της Μυκόνου!
Για τον 26χρονο Γεράσιμο Λαζαρίδη το μεγάλο στοίχημα είναι η περαιτέρω προώθηση των κρασιών της Οινότριας Γης στις αγορές του εξωτερικού.