Η ιταλική «ψωμένια» σαλάτα συναντά το εθνικό μας τυρί.
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο είναι τούτο το κέικ. Θα το βουτήξουμε στο γάλα ή στον καφέ.
Το παραδοσιακό αυστριακό κέρασμα, δια χειρός Γρηγόρη Γαστεράτου.
Αll time classic εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και τζαζ πιάνο-φωνή.
Σα να έχει λίγο κρύο σήμερα; Για να ζεσταθούμε θα φτιάξουμε αυτή τη γευστική ψαρόσουπα με τα λαχανικά.
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου...