Ένα απλό κόλπο για να γίνει πιο νόστιμη η μακαρονάδα είναι να ολοκληρώσετε το βράσιμο των ζυμαρικών μέσα στη σάλτσα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις έτοιμες σάλτσες. Η διαδικασία είναι η εξής:1. Βράζετε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες...
Για την 26η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Βαγγέλη Δαρούσου.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο κοκκινοπίπερο και σερβίρουμε...
Ένα μπιστρό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Μακαρονάδα εν τάχει για τους... μακαρονάδες!
Αν σας περίσσεψε σάλτσα ζυμαρικών από βαζάκι (π.χ. πέστο) ή χειροποίητη και δεν θέλετε να ξαναφτιάξετε μακαρονάδα κάντε το εξής: αλείψτε τη σάλτσα σε κοτόπουλο, παϊδάκια ή άλλα κρεατικά και ψήστε τα στο γκρίλ. Στο πλάι ρύζι ή βραστές πατάτες, μια...
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο;