Τελικά το ρόφημα δεν είναι μόνο για τα βρετανικά σαλόνια.
Όσο το επιτρέπει ο καιρός η αυλή του εστιατορίου στον Κεραμεικό είναι ό,τι πρέπει για δείπνο. Αλλιώς περνάμε μέσα.
Οι λάτρεις των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ δημιούργησαν με βάση τα αγαπημένα μπισκότα, στο διαγωνισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής της εταιρείας.
Ζητάει κρασιά με το κατάλληλο αρωματικό και γευστικό προφίλ, ώστε να σταθούν, επάξια, στο πλευρό του.
Ετοιμάζουμε μπισκότα, κέικ και μπράουνι και τα βάζουμε σε τάπερ για τις μικρές υπογλυκαιμίες της ημέρας.