Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Όταν φτιάχνουμε μπιφτέκια, κεφτέδες ή κεμπάπ, πρέπει να ζυμώνουμε για αρκετά λεπτά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά που ορίζει η συνταγή. Στόχος μας είναι τα κομματάκια του λίπους να «λιώσουν» και να αφομοιωθούν εντελώς από τον κιμά και το...
Ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες ή συνοδευτική σαλάτα ενός φιλικού καλέσματος. Όπως και να ’χει ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος και αξίζει δοκιμής.
Για να μην κολλάει ο κιμάς στα χέρια όταν πλάθουμε κεφτεδάκια, μπιφτέκια ή κεμπάπ, τα βρέχουμε ανά τακτά διαστήματα με λίγο νερό που έχουμε βάλει σε ένα μπολ δίπλα στο μπολ με το μείγμα. Εναλλακτικά, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στις παλάμες αρκούν.
Αν παρά το ότι είστε σε νησί ξυπνήσει η Ρούμελη μέσα σας, ιδού μια ψητουδερί πραγματικά αξιόλογη.
Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.