Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Ακόμη, μας δίνει ένα μυστικό για να εξαλείψουμε την έντονη μυρωδιά του αυγού.
Έχει συμβεί και θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμα και στους πλέον προσεχτικούς. Αν αρπάξει το φαγητό, αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά και μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε άλλη, χωρίς να ξύσουμε τον πυθμένα του σκεύους, για να μην...
Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Αν θέλουμε να αρωματίσουμε στα γρήγορα το ελαιόλαδο που θα βάλουμε στα ψητά λαχανικά, σε μια βραστή σαλάτα ή ακόμα και σε σούπα κάνουμε το εξής: ζεσταίνουμε 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά, να μην κάψει. Ρίχνουμε 1-2 σκελίδες σκόρδο, σε...
Το μυστικό είναι στο σιρόπι. Οχι! Στο καρύδι. Μα εμένα μου αρέσει με φιστίκι. Τέσσερις γνώμες, τέσσερα διαφορετικά ζαχαροπλαστεία. Διαλέγετε και παίρνετε…