Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Με την προσθήκη λίγων απλών υλικών, ο καθημερινός αρακάς μεταμορφώνεται σε εκρηκτικό πιάτο. Και άλλες γρήγορες συνταγές στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Ραντεβού στο Peloponnese Wine Festival!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Φύσηξε Βαρδάρης την περασμένη Δευτέρα στο Hilton κι έφερε νέα πνοή στο οινικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!