Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Δημήτρη Διπλαρίδη.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Καταρχάς ελέγχουμε αν οι λοβοί έχουν ίνες, σπάζοντας ένα φασολάκι στη μέση. Αν δεν κοπεί στα δύο αμέσως αλλά μείνει να «κρέμεται» από τις ίνες του, χρειάζεται καθάρισμα όπως πιθανότατα και τα υπόλοιπα που αγοράσαμε. Με το ειδικό, λοιπόν,...
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.