Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Τι δοκιμάσαμε σε τέσσερα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Τα οικονομικά και μικρά βραστόψαρα είναι στην καλύτερή τους εποχή! Με αυτά εμείς θα φτιάξουμε την πιο νόστιμη ψαρόσουπα.
Λιτές, καθαρές γεύσεις, τίµιες τιµές, το µαγαζί έγινε το µυστικό των ντόπιων.
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα ζουμερή μακαρονάδα με κοτόπουλο και πλούσια σάλτσα με μανιτάρια και κατίκι.
Αντί για αλεύρι ή πατατάλευρο, σε αυτή τη συνταγή πανάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο με σουσάμι.
Συνοδεύουμε το κρέας με τον πρωταγωνιστή των ασιατικών τραπεζιών, το ρύζι.
Εδώ δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τις διαφορές ανάµεσα στα µάκι, ουραµάκι και τα ναγκίρι για να καταφέρεις να παραγγείλεις.