Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μεταλλικές σούβλες που επαναχρησιμοποιούνται.
Μια πλούσια πράσινη σαλάτα με άνηθο και λαδόξιδο θα συνοδεύσει ιδανικά το πιάτο αυτό.
Συνοδεύουμε με αγγουροσαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.
Εξαιρετικά ευεργετικό για τον οργανισμό, το γιαούρτι μπορεί να νοστιμίσει τη μαγειρική μας, χωρίς να τη φορτώσει με πολλά λιπαρά.