Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Μπουφές που αλλάζει σχεδόν καθημερινά, προσφέροντας ένα γενναίο πρωινό, από χέρια μαμάς, που το φχαριστιέσαι και το προτείνεις με καμάρι και σε ξένους επισκέπτες.
Ας μαγειρέψουμε το κολοκύθι που τώρα είναι στα καλύτερά του!
Γνωριμία με έναν ιδιαίτερο αμπελώνα και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κρασιά του.
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 01/07.
Μπισκότα & παγωτό, τέλεια μαζί!