
Χρυσαφένιες κροκέτες ντομάτας ιδανικές για τα τραπέζια του Αυγούστου.
Γρήγορα και ξεκούραστα φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό σαγανάκι γαρίδας.
Εδώ θα βρείτε τη συνταγή.
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου.
Ψαράδικο περιωπής η «Πάρος», στον Πειραιά, όχι στην κεντρική ψαραγορά, αλλά στο δρόμο που βγάζει από την αγορά στον ηλεκτρικό σταθμό.
Δοκιμασμένες ταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαστόρικο ψήσιμο, καλές τιμές.
Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.