Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Η ιδιαίτερη σος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πατατοσαλάτες ή σαλάτες με αρακά ή φασολάκια.
Μια γευστική σαλάτα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και γεύμα αφού οι πατάτες το κάνουν ιδιαιτέρως χορταστικό.
Η διάσημη συνταγή από την Νότια Γαλλία, μια από τις πιο κλασικές της περιοχής.
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Με ένα βαζάκι έτοιμο πέστο βασιλικού μεταμορφώνουμε στο πι και φι το φιλέτο κοτόπουλου. Έτοιμα τα σουβλάκια!
Η ινδική σάλτσα με κόκκινο κάρι και ο σολομός παντρεύονται σε ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο σάντουιτς.
Ένας εύκολος και νόστιμος τρόπος να απολαύσουμε ψάρι, έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά!