Κάθε γάμος και χαρά τα αμυγδαλωτά του Τσαγκάρη πρώτα! Το μυστικό είναι στη φρεσκάδα τους και στο χέρι της κ. Άννας που τα φτιάχνει.
Μια δροσερή τούρτα για τους εορτάζοντες του Αυγούστου.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Τα σερβίρετε με μια μεγάλη σαλάτα ώς γεύμα ή με ωμά λαχανικά μαζί με μπύρα, ως μεζέ.
Το καλύτερο μπάρμπεκιου είναι το σπιτικό! Μάθετε όλα τα μυστικά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.