Θα... σκαλώσεις με αυτά τα εσκαλόπ!
Ας «καθαρίσει» η μαύρη ατμόσφαιρα, ας μαζευτούμε οι παρέες και ας γεμίσουν νοστιμιές τα πιάτα μας. Έστω και ρεφενέ. Εμείς βάζουμε το χταπόδι...
Ιδού μερικές ιδέες για να αξιοποιήσουμε τον πελτέ σκόρδου: Αν ανακατέψουμε 1 κουταλάκι από αυτόν τον πελτέ με το άρτυμα οποιασδήποτε σαλάτας, ζωηρεύει και βαθαίνει τη γεύση της.Βάζοντας 1 κουταλιά πελτέ σε μια χορτόσουπα, «ανεβάζουμε» τη...
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει στη στιγμή ένα ψαρονέφρι ασυνήθιστο μα και πολύ νόστιμο. Σερβίρει με ένα κουπάκι ρύζι στο πλάι. Είσαι;
Νόστιμη, ευρεία μεσογειακή κουζίνα σε ένα εστιατόριο της Γλυφάδας που μετρά δύο μήνες λειτουργίας.
Οι φακές γίνονται σαλάτογεύμα, γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό.
Ένα από τα πιο κλασικά κυριακάτικα φαγητά, που συνηθίζεται πολύ την περίοδο του χειμώνα, σε μία εκδοχή αρωματική και πεντανόστιμη.