Μια ιδιότυπη πίτα διά χειρός Ντίνας Νικολάου, για όσους βαρέθηκαν την πατροπαράδοτη, ανάστασιμη σούπα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.
Νομίζαμε ότι θα μας χρησίμευαν και σαν πυρομαχικά, αλλά τελικά τα φάγαμε όλα εν ειρήνη. Ωστόσο, ο καθένας βρήκε τη γεύση που τον «τρουφίζει» περισσότερο.
Θεωρείται απ’ όλους το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου. Είναι όντως έτσι ή μήπως σερβίρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
Ιταλική πιτσαρία-τρατορία βγαλμένη από σκηνικό που παραπέμπει στη Ρώμη μιας νεανικής ντόλτσε βίτα.