Μελωμένο και ζουμερό, γρήγορο και ιδιαίτερο το σημερινό μας φαγητό. Δίπλα του ταιριάζει ένα αφράτο μπασμάτι.
Με ψιλοκομμένα φύλλα μυρωδικών και ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, το ψητό καλαμάρι γίνεται έδεσμα περιωπής.
Ποια τυροκομικά θα νοστιμίσουν τα γεύματά μας, χωρίς να μας φορτώσουν λιπαρά;
Στη μεσογειακή δίαιτα το ελαιόλαδο είναι μονόδρομος. Και οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε μετρημένες.
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να ελαφρύνουμε τα φαγητά μας χωρίς να στερηθούμε νοστιμιά.