Η οδός Βαλαωρίτου αποτελεί μια μικρογραφία της πόλης και η “brasserie” της, μια αξιοπρεπής επιλογή για καφέ και φαγητό.
Για να περιορίσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά από το λάχανο ή το κουνουπίδι που βράζει βάζουμε στην κατσαρόλα 1 – 2 δαφνόφυλλα, 3 – 4 κόκκους μπαχάρι και 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι. Το τελευταίο συμβάλλει στο να διατηρήσουν τα λαχανικά το ανοιχτό...
Νόστιμη, χορταστική, τονωτική, θεραπευτική...
Τις φακές τις κάνουμε και σαλάτα. Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή.
Γρήγορο και οικονομικό φαγητό, τρώγεται απαραιτήτως με καλή παρέα!