Μυρωδάτη, με βαθιά αλλά φινετσάτη γεύση, σκέτο βάλσαμο.
Συνταγές και βίντεο για κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες, ζεστό κρασί και άλλα γιορτινά κεράσματα!
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.
Η εικόνα της Ηπείρου, με τα ψηλά βουνά και τη λίγη καλλιεργήσιμη γη, έχει συνδεθεί με τη φτώχεια, τη μετανάστευση, την εγκατάλειψη. Είναι όμως έτσι ή μήπως μέσα στις δύσκολες συνθήκες μεγαλουργούν οι παραγωγοί, οι κτηνοτρόφοι, οι μαγείρισσες; Το...