Λίγες θερμίδες και περισσή γεύση, σε αυτήν την εύκολη συνταγή για σολομό της Νένας Ισμυρνόγλου.
Χορταστική και πλούσια, η παραδοσιακή αυτή ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη...
Αντί για μπαγιάτικο ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα για μπιφτέκια νιφάδες βρόμης. Κάνουν το μείγμα του κιμά πιο αφράτο και πιο νόστιμο και δεν το στεγνώνουν όπως η φρυγανιά.
Έξω κρύο. Μέσα ζεστασιά και σούπα στο τσουκάλι...
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...
Μια ελαφριά σαλάτα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Aπό τα πιο φινετσάτα γλυκά, που χρειάζεται να αντιπαλέψει την ξινίλα, την αυγουλίλα και την άνιση ζύμη προτού κερδίσει την προτίμησή μας.