Για τις γιορτινές βραδιές -και όχι μόνο- προτείνουμε έξι ποτά με έντονο, άλικο χρώμα, που θα γίνουν η βάση για εύκολα κοκτέιλ και ποντς.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Του Νίκου Χρυσολωρά
Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχεια, βάλτε τα σε μια σχάρα με ποδαράκια (ακόμα και σε μια απλή σχάρα που θα στηρίξετε κάπου) και αφήστε τα να...