Ισπανική μεζεδοκατάσταση και χαρούμενη ατμόσφαιρα στη Γλυφάδα.
Φτιάχνουμε μια γρήγορη, ωμή, ιδιότυπη σάλτσα, προσθέτουμε ντοματίνια και ανακατεύουμε το όλον με ζυμαρικά. Μμμμούρλια...
Το φετινό βραβείο βιοκαλλιέργειας δόθηκε στον Αλέξανδρο Γκουσιάρη, από τον Ηλιά Καρδίτσας, που φτιάχνει ντοματόσαλτσες και μέλι εκλεκτό.
Εύκολο, νόστιμο και... «χαμαιλεοντικό» φαγητό η στραπατσάδα (βλ. και καγιανάς), φτιάχνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με... Η καλοκαιρινή, «ντοματένια» εκδοχή του, από τις πιο...
Φρουτώδης, αρωματικός και ελαφρώς πικαντικός ο συνδυασμός που προτείνει ο σεφ Μανώλης Θλιβερός για τις σαββατοκυριακάτικες μπριζόλες μας.
Αυθεντική κινεζική κουζίνα στη Γλυφάδα, που διαφοροποιείται από τα κλασικά πιάτα άλλων ασιατικών εστιατορίων στην πόλη.