I scream, you scream, we all scream for Ice Cream! Το καλύτερο παγωτό είναι το σπιτικό και το ένατο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου» είναι η απόδειξη.
Μούρλια το κυριακάτικο φαγητό που ετοιμάζει η Ντίνα Νικολάου. Κι αν σας βρίσκεται φρέσκος βασιλικός, κόψτε λίγο για το σερβίρισμα.
Ένα γλυκό που αφήνει περιθώρια πειραματισμού στους ζαχαροπλάστες. Το πόσο επιτυχημένο είναι το αποτέλεσμα κρίνεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
Ενα ζεστό μαγιάτικο βράδυ βρεθήκαμε στο εστιατόριο του Χριστόφορου Πέσκια στην Κηφισιά να δοκιμάζουμε κάποια παλιά, κάποια καινούρια πιάτα.
Ταξιδάκι μέχρι το Λίβανο ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Δεν θέλει εισιτήριο, ούτε διαβατήριο. Μόνο μια κατσαρόλα και ένα ταψί.
Απλό, νόστιμο, χορταστικό φαγητό. Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα με πιπεριές και ξερό κρεμμύδι.
Ούτε ένα μήνα ζωής δεν μετρά το νέο κρεοφαγείο στον Πειραιά. Το επισκεφθήκαμε και ευπειθώς αναφέρουμε...