Η προσθήκη της γλυκιάς μουστάρδας δίνει ένταση και γευστικό βάθος στο μπέργκερ, ενώ κοντράρει θαυμάσια την αλμυρή σόγια σος.
Αποδομούμε την κλασική σούπα φακής για να την κάνουμε σαλάτα με αναπάντεχα υλικά!
Μία από τις πάμπολλές εκδοχές της διάσημης ρωσικής σαλάτας. Οφείλει το όνομά της στον Βέλγο σεφ Λουσιέν Ολιβιέ ο οποίος την «εφηύρε» όταν διαφέντευε την κουζίνα του περίφημου μοσχοβίτικου εστιατορίου Ερμιτάζ.
Κλασική γαλλική σάλτσα είναι η ολλαντέζ που θέλει προσοχή για να γίνει σωστά. Δείτε πώς μπορείτε να… κόψετε δρόμο χωρίς να στερηθείτε νοστιμιάς.
Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Εξαιρετικό μαγειρευτό που συνοδεύεται με λεμονάκι, πιπεράκι και μπόλικο ψωμί για τις πατροπαράδοτες «βουτιές».
Τα σερβίρουμε ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι ή μαζί με πουρέ πατάτας. Αλλιώς, τα απολαμβάνουμε ως κρασομεζέ με χωριάτικο ψωμί.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!