Αν βρεθείτε στο Τρίγωνο Έβρου, αξίζει να επισκεφθείτε την ταβέρνα του καταπράσινου αγροκτήματος για να απολαύσετε έκτακτο κυνήγι εκτρεφόμενο.
Πώς θα γίνετε εξπέρ στην παρασκευή της πρωινής, μεσημβρινής ή βραδινής μας αγαπημένης. Μάθετε τα μυστικά από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Γιατί θέλει κι ο Ποπάυ το γκουρμέ του. Αρκεί να είναι απλό.
Μια μακαρονάδα πλούσια, αρωματική και γευστικότατη. Κλασική και αγαπημένη.
Νόστιμη και λαχταριστή ψαροφαγία, διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το πέμπτο βιβλίο της σειράς!
Ο σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί ένα μενού κρητικών γεύσεων, με προσεκτικά επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες.