Το ωράριο λειτουργίας βιολογικών αγορών ανά περιοχή.
Φρέσκα φασολάκια με λάδι, ντομάτα, σκορδοκρέμμυδα, μυρωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά θερινά φαγητά της πατρίδας μας.
Το κέιλ είναι ένα ιδιαίτερο χορταρικό που μοιάζει με σέσκουλο, μόνο που έχει πιο χοντρά και με «κατσαρές» άκρες φύλλα. Εχει έντονη «χόρτινη» γεύση. Είναι δημοφιλές στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δειλά την εμφάνισή του και στην...
Εκδήλωση στον Ιανό.
Μια έκθεση εμπνευσμένη από τον κόσμο του κρασιού «τρέχει» αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη.
Έκθεση ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen με συμμετοχή παραγωγών από όλη την Ελλάδα.