Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Κρήτη θα έπρεπε να επιστρέφουν στην πατρίδα τους έχοντας αγοράσει τουλάχιστον ένα λίτρο ελαιόλαδο. Ετσι, οι εξαγωγές του κρητικού ελαιολάδου θα έφταναν τους 3.500 τόνους και όχι τους 1.300 που είναι σήμερα.
Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο των «Ημερών Τουρισμού 2014».
Εκλεκτοί μεζέδες με πρώτες ύλες σχεδόν αποκλειστικά από την Κρήτη, δημιουργική διάθεση στα πιάτα ημέρας και πολύ φιλική εξυπηρέτηση.
Η Αθήνα «ξεφάντωσε» σε κρητικούς ρυθμούς, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με τον πιο αυθεντικό τρόπο και φυσικά παρέα με τη μπύρα Άλφα.
Δεν είναι επιβαρυμένα με φάρμακα, μεγαλώνουν σε ποιοτικές συνθήκες και κοστίζουν λιγότερο από τα πελαγίσια. Ιδού οι λόγοι να τα αναζητήσουμε.