Μοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο.
Ανοιξιάτικη ομελέτα με φρέσκα λαχανικά εποχής.
Πιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει...
Το ψήσιμο γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε το κατσικάκι γίνεται ζουμερό.
Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.
Ο μυρωδάτος πουρές αναδεικνύει τη γεύση της μαρινάδας του χοιρινού.
Τα κουλουράκια γίνονται με πρόβειο βούτυρο, εξού και το άρωμα και η τραγανή υφή.
Στην Αστυπάλαια τα ζυμώνουν με ζαφορά, μέλι και χλωρό