Αν δεν καταναλώσουμε τη φάβα που φτιάξαμε αμέσως κάνουμε αυτό που κάνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις γλυκές κρέμες μέχρι να κρυώσουν. Καλύπτουμε την επιφάνεια της φάβας όσο είναι ζεστή με διάφανη μεμβράνη με τρόπο τέτοιο ώστε η μεμβράνη να...
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Ψάρια και λίγα αλλά καλά ορεκτικά σε μια ταβέρνα στην Αρτέμιδα που μετρά 54 χρόνια ζωής.
Χειροποίητες πίτες με μεράκι και άλλα νόστιμα στο καινούριο (τυρο)πιτάδικο του Παγκρατίου.
Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Μεζέδες περιωπής σε μια δροσερή αυλή στα Γλυκά Νερά.