Ένα μεζεδάκι που "σπάει" τη ρουτίνα, διόλου μπελαλίδικο.
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.
Για πρώτη φορά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή σε σποτ.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.
Πώς καθαρίζουμε τις γαρίδες και ποιο είναι το μυστικό για το σοτάρισμα; Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει πως θα χειριζόμαστε το αγαπημένο θαλασσινό!
Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.