Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Γκουρμέ μπιφτέκια από καντίνα, νόστιμοι «τροχήλατοι» λουκουμάδες με σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο μπαρ μέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.
Η ιστορία του συριανού γλυκίσματος από μια γυναίκα που δούλεψε όσο, ίσως, κανείς για τη διάσωσή του.
Κρήτη-Θεσσαλονίκη-Bordeaux-Κρήτη. Η πορεία της Μαρίας Ταμιωλάκη και του Δημήτρη Μανσόλα, που έφερε νέα πνοή στο οικογενειακό οινοποιείο της Μαρίας.
Μαγαζί θεσμός στο Χατζηκυριάκειο, «μεσοτοιχία» με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και μενού με 3 φαγητά.
Τι δοκιμάσαμε σε τέσσερα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Το κρασί της εβδομάδας!
Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.