Ένα «συνειδητοποιημένο» μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι με εκλεκτές ελληνικές λιχουδιές.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Προτείνουμε λευκά τυριά.
Τα κίτρινα τυριά που αγαπάμε.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Παραδοσιακή αρκαδική συνταγή η αρνόπιτα, γίνεται στα χέρια του Αλέξανδρου Καρδάση μια φίνα τάρτα για τον γιορτινό μπουφέ.