Για να στολίσουμε παγωτά, κέικ ακόμα και κρέμες μπορούμε να φτιάξουμε σοκολατένιους κόκκους καφέ. Σε ένα μπρίκι λιώνουμε 70 γρ. κουβερτούρα και βουτάμε μέσα περίπου 20 κόκκους. Τους αφαιρούμε έναν-έναν με ένα πιρούνι και τους αφήνουμε πάνω σε...
Οι κόκκοι του καφέ όπως και τα μπαχαρικά όταν τριφτούν βγάζουν τα έλαιά τους με αποτέλεσμα να απλώνεται στο μύλο μας ένα «στρώμα» λιπαρότητας. Επειδή αρκετοί μύλοι μπαχαρικών ή καφέ δεν απο-συναρμολογούνται, ώστε να πλένονται στο...
Ξεχωριστοί καφέδες, ελληνικά αξιόλογα κρασιά και νόστιμα συνοδευτικά στο νέο espresso wine bar του Ηρακλείου.
Οι εκλεκτές ποικιλίες Kazaar και Dharkan έχουν δημιουργηθεί με στόχο να καθορίσουν ένα νέο επίπεδο έντασης.
Ένα καινούργιο deli - εστιατόριο στην καρδιά της ηρακλειώτικης αγοράς.
Ένα οικολογικό, επαναχρησιμοποιήσιμο και πολύ κομψό κύπελλο καφέ ζητά τη συνδρομή όλων για να μπει σε παραγωγή.